Ελληνικές πάνες Babylino Sensitive: Easter Event – Ζωή σαν παραμύθι

Με ανοιξιάτικη διάθεση και ενόψει Πάσχα, σας περιμένουμε στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 07 Απριλίου έως και την Πέμπτη 13 Απριλίου 2017, με ένα ξεχωριστό παραμυθένιο event για τους μικρούς μας φίλους, που οργανώνουν οι πάνες μωρού Babylino Sensitive.

Ελληνικές πάνες Babylino Sensitive: Easter Event – Ζωή σαν παραμύθι - Κεντρική Εικόνα

Κάθε παιδί αξίζει μία ζωή σαν παραμύθι, γι’ αυτό και οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive οργανώνουν μία σειρά από παραμυθένιες δράσεις, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μία ιδιαίτερη γωνιά σύμβολο αγάπης, τρυφερότητας και φαντασίας.

 Ένας παραμυθένιος χώρος, που συνδυάζει το εσωτερικό ενός σπιτιού με πασχαλινά στοιχεία και το εξωτερικό ενός παραμυθένιου δάσους με μανιτάρια, έχει σχεδιαστεί ώστε τα μικρά παιδιά «να ταξιδέψουν» με τη φαντασία τους μέσω παραμυθιών που θα αφηγείται η γιαγιά-Παραμυθού και θα ζωγραφίσουν τη Δική τους Πασχαλινή Κάρτα 2017, για να την προσφέρουν σε αγαπημένο τους πρόσωπο. 

Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο πάνες μωρού Babylino Sensitive για 6 μήνες!!!

Παράλληλα, θα υπάρχει κάλπη όπου οι γονείς θα μπορούν να λάβουν μέρος στο Μεγάλο Διαγωνισμό για να κερδίσουν βρεφικές πάνες Babylino Sensitive για έξι μήνες εντελώς δωρεάν, συμπληρώνοντας επιτόπου τα δελτία συμμετοχής.

Τέλος, ένα Μανιταρο-Ξωτικό θα προσφέρει δείγματα βρεφικών πανών Babylino Sensitive  μαζί με ενημερωτικό έντυπο στους γονείς, ώστε να δοκιμάσουν την κορυφαία ποιότητα Babylino Sensitive, που εκτός από άριστη απορροφητικότητα, προσφέρουν και πιστοποιημένη φιλικότητα στο ευαίσθητο δερματάκι των μωρών.

Σας περιμένουμε όλους και φέτος, στο περίπτερο Babylino –Ζωή σαν παραμύθι, στο Mediterranean Cosmos (μπροστά από το κατάστημα Minerva - Mayoral) από τις 07/04/2017 έως και τις 13/04/2017.

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.
 
Ελληνικές πάνες Babylino Sensitive: Easter Event – Ζωή σαν παραμύθι | Babylino

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.