« Από Μαμά σε Μαμά »

Μια νέα κοινωνική ενέργεια από τη ΜΕΓΑ και την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, σε μητέρες του Μαιευτηρίου Αλεξάνδρα που έχουν ανάγκη.

«From Mum to Mum» - Κεντρική Εικόνα

Τα Babylino Sensitive και τα Supermarket Γαλαξίας, στο πλαίσιο της Εταιρικής τους Κοινωνικής Ευθύνης υλοποιούν το κοινωνικό πρόγραμμα «Από μαμά σε μαμά» σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία της Μαιευτικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. Αλεξάνδρα.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να βοηθήσει τις νέες μητέρες που ζουν στα όρια της φτώχειας μέσα από την προσφορά ενός κουτιού φροντίδας. Το κουτί φροντίδας το οποίο περιλαμβάνει βρεφικά είδη όπως φορμάκι, σεντόνια, κουβέρτα, μπιμπερό, πιπίλα, σαλιάρες, παιχνίδι κούνιας, σαμπουάν, βρεφικές πάνες κ.α.) θα παραδίδεται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ», βάσει κοινωνικό - οικονομικών κριτηρίων στις νέες μητέρες που γέννησαν στο συγκεκριμένο Μαιευτήριο.

Η κοινωνική ενέργεια θα υλοποιηθεί από 08 έως και 26 Φεβρουαρίου 2018, διάστημα κατά το οποίο σε όλα τα Καταστήματα Γαλαξίας θα διατίθενται οι οικονομικές συσκευασίες Babylino & Babylino Pants 40% φθηνότερα.

 

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.
 
« Από Μαμά σε Μαμά » | Babylino

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.