Πώς θα επιλέξω την κατάλληλη πάνα για το μωρό μου; Έκανα έρευνα και μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου.

Θα σας πω κάτι που είναι ελαφρώς σοκαριστικό αλλά ταυτόχρονα και αυτονόητο. 

Η πάνα είναι το "εσώρουχο" του μωρό σας για τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Τότε που το δέρμα του έχει τις περισσότερες ανάγκες, τότε είναι που η πάνα έρχεται σε επαφή με αυτό το τόσο λεπτό και ευαίσθητο δερματάκι και εμείς οι γονείς οφείλουμε να παρέχουμε στο μωράκι μας τη φιλικότητα και την προστασία που "απαιτεί" η επιδερμίδα του...

Πώς θα επιλέξω την κατάλληλη πάνα για το μωρό μου; Έκανα έρευνα και μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου. - Κεντρική Εικόνα

Θα σας πω ότι κατά μέσο όρο το παιδάκι σας θα φορέσει πάνα για περίπου 26.000 ώρες της ζωής του... Οπότε τι λέτε; Θα ρισκάρατε να επιλέξετε μια οποιαδήποτε πάνα;

Η "κατάλληλη πάνα"! Μεγάλη κουβέντα ανοίγω, το ξέρω, όμως θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας, το θέμα της επιλογής της πάνας, οφείλει να αφορά κάθε γονιό και εδώ πραγματικά δεν μπορούμε να κάνουμε "εκπτώσεις" στις επιλογές μας.

Για εμένα το νούμερο ένα κριτήριο είναι η φιλικότητα προς το δερματάκι της Ιριάνας. Δεν θέλω η πάνα να είναι απλά απαλή και απορροφητική, άλλωστε οι περισσότερες πάνες του εμπορίου είναι απαλές και απορροφητικές. Σημασία έχει να γνωρίζω με πιστοποιήσεις πως πρόκειται για  μια πάνα φιλική προς το ευαίσθητο δέρμα της. 

Με τις πάνες Babylino Sensitive αισθάνομαι ασφαλής πως έχω κάνει τη σωστή επιλογή. Έχουν λάβει Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη με διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία 200 βλαβερών ουσιών. Διακοσίων, το τονίζω! Βλαβερές ουσίες αλλά και ουσίες που θεωρούνται ύποπτες, είναι "εκτός" της πάνας που θα φορέσετε στο μικρό σας λουλουδάκι επιβεβαιωμένα! Το Babylino Sensitive έχει ελεγχθεί μάλιστα,  με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών. Γιατί αν κάποια ηλικία θέλει επιπλέον προστασία και φροντίδα, είναι σίγουρα αυτή!

Και ως Ελληνίδα μαμά, θα σας πω ότι αγαπώ τις Babylino Sensitive γιατί είναι και ελληνικές! 

Και φυσικά να ξανατονίσω ότι η αλλαγή της πάνας πρέπει να είναι μια ευχάριστη διαδικασία! Πρακτικά σε ένα ιδανικό μωρό μπορεί να χρειαζόσασταν 30 δευτερόλεπτα για μια σωστή αλλαγή, σε ένα αληθινό μωρό όμως... μπορεί να χρειαστείτε 10 λεπτά!! Ακόμα καλύτερα!! Περισσότερος χρόνος για τη μαμά και το παιδάκι!

 

Και θυμηθείτε, τα παιδιά λατρεύουν τα παιχνίδια μίμησης! Αν το παιδάκι σας δεν θέλει να αλλάξει πάνα, αλλάξτε πρώτα πάνα στο αρκουδάκι του! Μετά όλα θα γίνουν πιο εύκολα!

Με όλη μας την αγάπη,

Μυρτώ, Ιριάνα και ροζ αρκουδάκι!

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.
 
Πώς θα επιλέξω την κατάλληλη πάνα για το μωρό μου; Έκανα έρευνα και μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου. | Babylino

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.