Τελικά οι Ελληνίδες μαμάδες είμαστε πολύ απαιτητικές (ειδικά με τις βρεφικές πάνες)! Και πολύ καλά κάνουμε!!

Είναι εκείνες οι φορές που νιώθεις αυτή τη χαρά, αυτή την ικανοποίηση ότι οι μαμάδες ξέρουν, διαβάζουν, ψάχνουν. Ότι για τα μωράκια και τα παιδάκια τους θέλουν μόνο το καλύτερο, κάτι που σε απλά λόγια σημαίνει πως οι μαμάδες που ξέρουν να επιλέγουν τελικά εμπιστεύονται μια πάνα που έχει κατακτήσει τόσες πιστοποιήσεις και που εγγυάται πως δεν είναι απλά απαλή, αλλά είναι εξαιρετικά φιλική για το ευαίσθητο δερματάκι των μωρών μας!  Μια πάνα που έχει τις αποδείξεις για να τις πείσει και που -πολύ σημαντικό- κάνει ελέγχους πέρα από τα όρια που ορίζει ο νόμος για να φέρει στα σπίτια μας ένα ελληνικό προϊόν απόλυτα ασφαλές και πραγματικά φιλικό για το μωρό μας!

Τελικά οι Ελληνίδες μαμάδες είμαστε πολύ απαιτητικές (ειδικά με τις βρεφικές πάνες)! Και πολύ καλά κάνουμε!! - Κεντρική Εικόνα

Ξέρετε, στο σπίτι μας, στο θέμα της επιλογής της πάνας, παρεμβαίνει και η γιαγιά! Γιατί και εκείνη ξέρει και θέλει για το εγγονάκι της το καλύτερο! Και όταν κανείς διαβάζει τις πιστοποιήσεις και τις συστάσεις της Babylino Sensitive ξέρει πως το δερματάκι του μωρού δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!

Πιστεύω πάντως, ότι η επιλογή της πάνας είναι μια πραγματικά σημαντική απόφαση και θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικές ακόμα πρωτιές της ελληνικής πάνας Babylino Sensitive

Είναι για μια μαμά μεγάλη σιγουριά και ασφάλεια να επιλέγει ως "εσώρουχο" του μωρού της (γιατί αυτό ακριβώς είναι οι πάνες, το εσώρουχο του μωρού μας) μια πάνα που έχει λάβει Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και πήρε πρώτη στην Ευρώπη τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία περισσότερων από 200 βλαβερών ουσιών. H Ελληνική πάνα Βabylino Sensitive δηλαδή, ελέγχει όχι μόνο τις απαγορευμένες από το νόμο αλλά και τις ουσίες που είναι πιθανόν βλαβερές για το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού μας. Επίσης, πολύ σημαντικό, οι βρεφικές πάνες Babylino συνιστώνται από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας. Όπως και να το κάνεις ως μαμά, με τόσες πρωτιές αισθάνεσαι σίγουρη!

Και τελικά οι Ελληνίδες μαμάδες είναι και ενημερωμένες και απαιτητικές! Ενημερώθηκαν και εμπιστεύθηκαν στην Babylino τη φροντίδα για το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής τους! To παιδάκι τους!

 

Με όλη μου την αγάπη,

Μια babylino mommy,

Μυρτώ!

 

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.
 
Τελικά οι Ελληνίδες μαμάδες είμαστε πολύ απαιτητικές (ειδικά με τις βρεφικές πάνες)! Και πολύ καλά κάνουμε!! | Babylino

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.