Ελληνικές πάνες Babylino Sensitive: Xmas Event

Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive και φέτος οργανώνουν, ένα ξεχωριστό event για μικρούς και μεγάλους.

Ελληνικές πάνες Babylino Sensitive: Xmas Event - Κεντρική Εικόνα

Από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 έως και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018, στο Εμπορικό Κέντρο “The Mall Athens” στο Μαρούσι, σας περιμένουμε όλους στο Χριστουγεννιάτικο περίπτερο Babylino.

Σε ένα περιβάλλον που θυμίζει παιδικό δωμάτιο, σύμβολο προστασίας και ασφάλειας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία:

  • Να ακούσουν αφήγηση παραμυθιού, με χρήσιμα μηνύματα για την ασφάλειά τους
  • Να διακοσμήσουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία εμπνευσμένη από τα αγαπημένα τους ζωάκια της βρεφικής πάνας Babylino Sensitive
  • Να κερδίσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια Babylino Sensitive μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια
  • Να λάβουν από ένα μπαλόνι Babylino Sensitive

Παράλληλα, όσο τα παιδιά θα διασκεδάζουν, οι Προστατούλες – προωθήτριες θα ενημερώνουν τους γονείς και θα διανέμουν δωρεάν δείγματα βρεφικής πάνας, πάνας – βρακάκι και μωρομάντηλων, ώστε να δοκιμάσουν την κορυφαία ποιότητα Babylino Sensitive που εκτός από άριστη απορροφητικότητα, προσφέρουν και πιστοποιημένη φιλικότητα στο ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι.

Τέλος, τα Babylino Sensitive, στηρίζουν την υγεία των παιδιών  προσφέροντας ιατρικό εξοπλισμό  στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ σε συνεργασία με το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος».

Σας περιμένουμε όλους!!!

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.