Υγιεινή προστασία, για ατελείωτο παιχνίδι μέσα στο νερό!

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το ατελείωτο παιχνίδι στο νερό και στην άμμο, που τώρα γίνονται με extra υγιεινή προστασία χάρη στις νέες πάνες-μαγιό Babylino Sensitive Swim Pants.

Υγιεινή προστασία, για ατελείωτο παιχνίδι μέσα στο νερό! - Κεντρική Εικόνα

Οι νέες πάνες-μαγιό Babylino Sensitive Swim Pants είναι ειδικά σχεδιασμένες για να μη φουσκώνουν και να αφήνουν στο μωράκι ελευθερία κινήσεων μέσα κι έξω από το νερό. Με τεχνολογία ‘all around elastic΄, προσφέρουν 360ο ελαστικότητα περιμετρικά στη μεσούλα και στα ποδαράκια. Με πλαϊνά φράγματα ασφαλείας, βοηθούν στην προστασία από διαρροές μέσα στην πισίνα ή τη θάλασσα, αφαιρούνται εύκολα ακόμα και βρεγμένες και διαθέτουν πλαϊνά που σκίζονται εύκολα για γρήγορη αφαίρεση. Με αξιολάτρευτα σχεδιάκια εμπνευσμένα από τη θάλασσα που τις κάνουν να δείχνουν σαν κανονικό μαγιό.

Δερματολογικά Ελεγμένες. Χωρίς Λάτεξ, Λοσιόν, Παραβένες, EU 26 Αλλεργιογόνα*

Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

Με την εγγύηση ποιότητας Babylino Sensitive.

*Δεν περιέχουν αλλεργιογόνες αρωματικές ουσίες για ευαίσθητες επιδερμίδες (όπως ορίζονται στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1223/2009 για τα καλλυντικά προϊόντα.

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.
 
Υγιεινή προστασία, για ατελείωτο παιχνίδι μέσα στο νερό! | Babylino

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.