Η επιλογή σας πιάνει τόπο!

Για να μπορείς να υπερβείς τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών μαμάδων, πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις. Να νοιάζεσαι πραγματικά!

Η επιλογή σας πιάνει τόπο!

Εμείς στη ΜΕΓΑ, μια εταιρία 100% Ελληνική, έτσι βλέπουμε τη δουλειά μας… Δημιουργήσαμε τις ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, με φροντίδα και ευαισθησία. Επιλέγοντας μοναδικά φιλικά υλικά, πιστοί στο στόχο μας να προσφέρουμε όχι μόνο απορροφητικότητα, αλλά και πραγματικά φιλική προστασία στο βρεφικό δέρμα με έρευνα, στοιχεία και αποδείξεις.

Εσείς τις αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή και, χάρη στη δική σας εμπιστοσύνη, το Babylino Sensitive παρουσίασε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην κατηγορία του, πολλαπλασιάζοντας το μερίδιό του*!

Η δική σας υποστήριξη μετατράπηκε σε νέες επενδύσεις για την περαιτέρω αναβάθμιση της παραγωγικής μας μονάδας, αλλά και σε αύξηση του προσωπικού μας. Η ΜΕΓΑ, στηρίζει την Ελληνική Οικονομία, ολοκληρώνοντας ένα πλάνο επενδύσεων > 190 εκ € (διάστημα 2000 – 2020) και αυξάνοντας το προσωπικό της κατά 160% (διάστημα 2010 – 2020). Σήμερα, κατέχει ηγετικές θέσεις στις κατηγορίες προϊόντων ατομικής υγιεινής στις οποίες δραστηριοποιείται, ενώ τα Babylino βρίσκονται με εξαιρετική επιτυχία στα ράφια αρκετών χωρών του εξωτερικού εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα. Η εταιρεία μας, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που της δείχνετε και αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη περίοδο που διανύουν πολλά νοικοκυριά στην Ελλάδα σήμερα, προσπαθεί να βρίσκεται πάντα κοντά στην ελληνική οικογένεια υλοποιώντας κοινωνικά προγράμματα με συστηματικότητα και με έμφαση κυρίως στην πρόληψη της υγείας των παιδιών. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη αγάπη και αφοσίωση, στηρίζοντας την Ελλάδα.

Γιατί με τις ελληνικές πάνες Babylino Sensitive, η επιλογή σας πιάνει τόπο!

 

*Στοιχεία Nielsen, Total Greece, περίοδος: 2011 – 2021

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία της ελληνικής μάρκας Babylino Sensitive, στο παρακάτω video…

 

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.
 
Πάνες μωρού Babylino | Οι αγαπημένες των απαιτητικών μαμάδων!

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.