Άριστη απορροφητικότητα

Οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive σχεδιάστηκαν με στόχο να προσφέρουν στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα αποδεδειγμένη προστασία και Sensitive φροντίδα, σε μία μόνο πάνα!

Άριστη απορροφητικότητα - Κεντρική Εικόνα

Η άριστη απορροφητικότητα αποδεικνύεται μέσα από σειρά αυστηρών ελέγχων και εξειδικευμένων μετρήσεων, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην προστασία από διαρροές, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες.

Διαθέτουν την καινοτόμα τεχνολογία Dry Matrix, ένα ειδικό πλέγμα φυτικών ινών που κλειδώνει την υγρασία σταθερά στο εσωτερικό της πάνας. O προηγμένος σχεδιασμός του super απορροφητικού πυρήνα συγκρατεί τη μεγαλύτερη ποσότητα υγρασίας* από κάθε άλλη βρεφική πάνα, προσφέροντας τη στεγνότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι, ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση τη νύχτα.

Με πλαϊνά φράγματα ασφαλείας για ενισχυμένη προστασία και από πλαϊνές διαρροές.

Επιπλέον, χάρη στα ειδικά νήματα τεχνολογίας Comfi-Fit, αγκαλιάζουν ομοιόμορφα το σωματάκι του μωρού γύρω από τα ποδαράκια, χωρίς να αφήνουν κενά για διαρροές, ενώ παράλληλα προστατεύουν το δερματάκι του από ενοχλητικά σημαδάκια και κόκκινες γραμμές.

Βάσει εξειδικευμένων μετρήσεων των εργαστηρίων Courtray SGS France, οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive προσφέρουν αποδεδειγμένα αποτελεσματική προστασία καθώς ανήκουν στις ανώτερες ποιοτικές κλάσεις ως προς την απορροφητικότητά τους.

Έτσι, είστε σίγουροι για την ασφαλή Sensitive φροντίδα και αποδεδειγμένη προστασία που του προσφέρετε, μέρα-νύχτα!

 

* Immersion in 0.9% saline solution for 50minutes , Centrifugation for 3 min @ 440g-force.

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.
 
Άριστη απορροφητικότητα | Πάνες μωρού | Babylino Sensitive

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.