Φιλικότητα στο δέρμα

Ως μητέρα, γνωρίζετε καλά πόσο ευαίσθητο είναι το βρεφικό δέρμα… Γι’ αυτό, για την καθημερινή του περιποίηση επιλέγετε ειδικά μελετημένα προϊόντα, που σέβονται τις ευαισθησίες του και το αγγίζουν με μοναδικά φιλικό τρόπο.

Οι βρεφικές πάνες και οι πάνες-βρακάκια Babylino Sensitive σχεδιάστηκαν από την 1η μέρα με στόχο να εξασφαλίσουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και να προσφέρουν όχι μόνο απορροφητικότητα, αλλά και φιλική προστασία για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Η απόφαση δεν ελήφθη γιατί την όριζε η νομοθεσία της κατηγορίας. Η ΜΕΓΑ χάρη στην ευαισθησία της προς τον καταναλωτή διερεύνησε πλήθος υλικών και επέλεξε με αυστηρά κριτήρια υλικά με άριστη απορροφητικότητα, αλλά και εξαιρετικές ιδιότητες φιλικότητας. Απαίτησε από τους προμηθευτές ειδική επεξεργασία στις Α ύλες. Υπέβαλλε κάθε πρώτη ύλη, αλλά και όλο το προϊόν, στο τεστ του οργανισμού Oeko-Tex® Standard 100, με τα αυστηρότερα κριτήρια (class 1) για μωρά έως 3 ετών.

Φιλικότητα στο δέρμα

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών.

Το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 είναι ένα ενιαίο σύστημα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ακατέργαστη, ενδιάμεση και τελική μορφή από όλα τα στάδια παραγωγής και αναγνωρίζεται διεθνώς σε όλο τον κόσμο, πιστοποιώντας ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες.

Οι έλεγχοι του Oeko-Tex®, δεν περιορίζονται στον έλεγχο που ορίζουν οι ελάχιστες νομικές απαιτήσεις και συνεπώς στις βλαβερές ουσίες που έχει απαγορεύσει η νομοθεσία. Αντιθέτως, η ΜΕΓΑ διενεργεί ελέγχους πέραν των νομικά απαγορευμένων ουσιών, για πλήθος άλλων ουσιών που είναι ύποπτες ή υπό έρευνα για πιθανή πρόκληση βλάβης στον οργανισμό.

Έτσι οι πάνες για μωρά Babylino Sensitive είναι πιστοποιημένα φιλικές στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. 

Με βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ένα από τα πιο ασφαλή βρεφικά προϊόντα της Ευρώπης, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.

Κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα, μετά από έλεγχο 4 εβδομάδων σε βρέφη υπό την επίβλεψη δερματολόγων και παιδιάτρων στο Δερματολογικό εργαστήριο Dermatest (Γερμανία).

Ειδικά για τα νεογέννητα μωράκια, στα μεγέθη Νο1 και Νο2 τα Babylino Sensitive ενισχύουν επιπλέον τον Sensitive σχεδιασμό τους, ενσωματώνοντας ένα ειδικό κάλυμμα με extra κυψέλες απαλότητας, που αγγίζει σαν χάδι το ευαίσθητο δερματάκι των νεογέννητων.          

Με εκχύλισμα χαμομηλιού.

Δερματολογικά ελεγμένες, σε διεθνούς φήμης Ινστιτούτα Δερματολογίας του εξωτερικού.

Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

Συνιστώνται από το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το https://www.oeko-tex.com/en/

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.