Φιλικότητα στο δέρμα

Ως μητέρα, γνωρίζετε καλά πόσο ευαίσθητο είναι το βρεφικό δέρμα… Γι’ αυτό, για την καθημερινή του περιποίηση επιλέγετε ειδικά μελετημένα προϊόντα, που σέβονται τις ευαισθησίες του και το αγγίζουν με μοναδικά φιλικό τρόπο.

Οι βρεφικές πάνες και οι πάνες-βρακάκια Babylino Sensitive σχεδιάστηκαν με στόχο να προσφέρουν όχι μόνο απορροφητικότητα, αλλά και φιλική προστασία για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Ο φιλικός τους σχεδιασμός πιστοποιείται από σειρά ελέγχων σε διεθνούς φήμης Ινστιτούτα Δερματολογίας του εξωτερικού, διασφαλίζοντας σίγουρη και ασφαλή φροντίδα για το μωρό σας. Πιο συγκεκριμένα, οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών.

Φιλικότητα στο δέρμα

Το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 είναι ένα ενιαίο σύστημα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ακατέργαστη, ενδιάμεση και τελική μορφή από όλα τα στάδια παραγωγής και αναγνωρίζεται διεθνώς σε όλο τον κόσμο, πιστοποιώντας ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες. Έτσι οι πάνες για μωρά Babylino Sensitive είναι πιστοποιημένα φιλικές στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. 

Η πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος και τη χρήση για την οποία προορίζεται. Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα, μετά από έλεγχο 4 εβδομάδων σε βρέφη υπό την επίβλεψη δερματολόγων και παιδιάτρων στο Δερματολογικό εργαστήριο Dermatest (Γερμανία).

Ειδικά για τα νεογέννητα μωράκια, στα μεγέθη Νο1 και Νο2 τα Babylino Sensitive ενισχύουν επιπλέον τον Sensitive σχεδιασμό τους, ενσωματώνοντας ένα νέο-ειδικό κάλυμμα με extra κυψέλες απαλότητας, που αγγίζει σαν χάδι το ευαίσθητο δερματάκι των νεογέννητων.

                                               

Με εκχύλισμα χαμομηλιού.

Δερματολογικά ελεγμένες, σε διεθνούς φήμης Ινστιτούτα Δερματολογίας του εξωτερικού.

Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

Συνιστώνται από το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το https://www.oeko-tex.com/en/

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.