
Συστατικά
- 80 γραμμάρια κοφτό μακαρονάκι
- ½ φλιτζάνι γάλα
- 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
- 2 φέτες βραστή γαλοπούλα κομμένη σε μικρά τετράγωνα
- 1 κ σούπας ελαιόλαδο ή 1 κουταλάκι βούτυρο
Παρασκευή
- Βράζετε αρκετό νερό σε μία κατσαρόλα.
- Προσθέτετε το μακαρονάκι και το βράζετε για 8 λεπτά ή όσο χρειάζεται
- Το σουρώνετε και το ξαναρίχνεστε στην κατσαρόλα μαζί με το ελαιόλαδο ή το βούτυρο.
- Ανακατεύετε καλά και προσθέτετε το γάλα, το τυρί και την γαλοπούλα.
- Ανακατεύετε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να φύγουν τα υγρά και να αποκτήσει ένα ενιαίο σύνολο.
- Σερβίρετε ζεστή
Συμβουλή
Οι πληροφορίες και διατροφικές προτάσεις σχετικά με τη βρεφική-νηπιακή διατροφή, είναι ενδεικτικές και αφορούν τις γενικές οδηγίες για την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Η στιγμή που κάθε παιδί μπορεί να εισαχθεί στις στερεές τροφές αλλά και ο χρόνος προσθήκης περισσότερων επιλογών στο διαιτολόγιο του, ποικίλλει και εξατομικεύεται. Παρακαλούμε να συμβουλεύστε τον παιδίατρό σας για τις ειδικές διατροφικές ανάγκες του παιδιού σας.
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.
Η παιδίατρος απαντά
Χρήσιμα Tips και Συμβουλές για γονείς
Γυμναστική για νέες μητέρες
Το Babylino Sensitive σε συνεργασία
με την Ελένη Πετρουλάκη
δημιούργησαν 3 διαφορετικά videos
άσκησης ειδικά για εσάς
Ονόματα
Βρείτε όνομα για το μωρό σας!
όλα τα ονόματα