
Συστατικά
- 1 στρογγυλό ψωμάκι για burger
- 1 κουταλιά τυρί κρέμα
- 1 σπιτικό μπιφτέκι ζυμωμένο με τριμμένο καρότο, τομάτα και κολοκύθι (βλέπε συνταγή)
- 1 φέτα τυρί cheddar
- 1 τρυφερό φύλλο μαρούλι
Παρασκευή
- Ψήστε το μπιφτέκι.
- Ανοίξτε το ψωμάκι στην μέση και ψήστε το γκρίλ για λίγα λεπτά.
- Απλώστε την 1 κουταλιά τυρί κρέμα στις δύο πλευρές.
- Βάλτε το φύλλο μαρουλιού, το μπιφτέκι και το τυρί και σκεπάστε με το άλλο μισό ψωμάκι
- Ψήστε το burger για λίγα λεπτά στον φούρνο, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Συμβουλή
Οι πληροφορίες και διατροφικές προτάσεις σχετικά με τη βρεφική-νηπιακή διατροφή, είναι ενδεικτικές και αφορούν τις γενικές οδηγίες για την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Η στιγμή που κάθε παιδί μπορεί να εισαχθεί στις στερεές τροφές αλλά και ο χρόνος προσθήκης περισσότερων επιλογών στο διαιτολόγιο του, ποικίλλει και εξατομικεύεται. Παρακαλούμε να συμβουλεύστε τον παιδίατρό σας για τις ειδικές διατροφικές ανάγκες του παιδιού σας.
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.
Η παιδίατρος απαντά
Χρήσιμα Tips και Συμβουλές για γονείς
Γυμναστική για νέες μητέρες
Το Babylino Sensitive σε συνεργασία
με την Ελένη Πετρουλάκη
δημιούργησαν 3 διαφορετικά videos
άσκησης ειδικά για εσάς
Ονόματα
Βρείτε όνομα για το μωρό σας!
όλα τα ονόματα