Ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου

Μαζί το Σαββατοκύριακο. Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής και οι αυξημένες απαιτήσεις, δυστυχώς αφήνουν ελάχιστα χρονικά περιθώρια στους άντρες για να ασχοληθούν με τα παιδιά τους.

Ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου

Το Σαββατοκύριακο είναι πιο ελεύθερο από άποψη υποχρεώσεων. Εδώ τίθεται το δίλημμα: ξεκουράζεσαι και γεμίζεις τις μπαταρίες σου για την εβδομάδα που έρχεται ή τρέχεις για τα παιδιά; Η λύση είναι κάπου στη μέση.

Τα παιδιά δεν χρειάζονται μόνο υλικά αγαθά αλλά και την ύπαρξη του πατέρα. Επενδύστε τουλάχιστον στα Σαββατοκύριακα (εκδρομές, φαγητό όλοι μαζί, παιχνίδι, κάποια παράσταση κ.ά.).

Φορτίστε τις μπαταρίες σας διασκεδάζοντας με το παιδί.

Αποδεχτείτε το ρόλο σας ως πατέρας και μέσα στα πλαίσια των δικών σας επιθυμιών, για να περάσετε καλά, εντάξτε και τα παιδιά. Μην αφήνετε τις μέρες να περνούν χάνοντας ουσιαστικό χρόνο μαζί τους. Ο καιρός περνάει και κάποια στιγμή θα είναι εκείνα που θα προσπαθούν να σας εντάξουν στο δικό τους πρόγραμμα!

Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε ενοχές για το χρόνο που περνάτε μακριά από το παιδί σας. Τις περισσότερες φορές γίνεται κατ’ ανάγκη. Φροντίστε έστω και ο λίγος χρόνος που είστε μαζί να είναι ουσιαστικός και σε καμία περίπτωση να μην αποτελεί αγγαρεία.

Άλλωστε υπάρχει και η μητέρα που επιθυμεί να μοιραστεί μαζί σας προβληματισμούς για τα παιδιά και έχει ανάγκη να νιώσει πως τη στηρίζετε στην ανατροφή των ανθρώπων που από κοινού φέρατε στον κόσμο.

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.