Ασφάλεια

Ένα ασφαλές δωμάτιο για το μωρό - Κεντρική Εικόνα
Αφού έχουμε μιλήσει ήδη για το τι χρώματα και διακόσμηση θα διαλέξουμε για το δωμάτιο του μικρού μας, καλό θα ήταν να λάβουμε υπόψη μας ορισμένα σημαντικά πράγματα και για την ασφάλειά του.
Sonni tranquilli - Κεντρική Εικόνα
Και επιτέλους ήρθε η μέρα που γυρίσατε με το μωράκι σας στο σπίτι! Για πολλές μανούλες είναι πιο καθησυχαστικό, αλλά και πιο πρακτικό, να έχουν την κούνια του μωρού, ειδικά για τους πρώτους μήνες, στο δωμάτιο τους.
Βρέφος Ασφάλεια
Ένας παιδίατρος μπορεί να σας διαβεβαιώσει για το πόσο σημαντικό είναι να κάνετε ορισμένες αλλαγές στο σπίτι σας, όταν θα έρθει το νέο μέλος της οικογένειας. Ένα σπίτι είναι γεμάτο κινδύνους για ένα μικρό πλασματάκι. Οι γονείς ανησυχούν μήπως κάποιος θελήσει να κάνει κακό στο παιδί τους ή μήπως...
Η ασφάλεια του μωρού στο αυτοκίνητο
Για την ασφάλεια του μωρού σας κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σας με το αυτοκίνητο εντός ή εκτός πόλης θα πρέπει να προμηθευτείτε το ειδικό κάθισμα ασφαλείας.
First walk with your baby - Κεντρική Εικόνα
Για να είναι πιο απολαυστική και ξέγνοιαστη για όλους η πρώτη σας βόλτα, είναι βασικό να προετοιμαστείτε σωστά και να είστε προνοητικοί. Βήμα-βήμα, με ψυχραιμία, προγραμματισμό και καλή διάθεση πάνω από όλα, θα ανακαλύψει το μικρούλι σας τον κόσμο των μεγάλων, με εσάς οδηγό.
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.