Φροντίδα

„Ritualuri” de toaletă pentru nou-născuți - Κεντρική Εικόνα
Έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς πώς αντιμετωπίζουμε ως γονείς «τις βιολογικές ανάγκες» των μωρών. Πόση αγωνία έχουμε τις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους για το πόσες πάνες αλλάζουμε, τι χρώμα έχουν τα ούρα, πώς είναι η σύσταση των κοπράνων.
Ρουχαλάκια
Το μωρό σας θα μεγαλώσει τόσο γρήγορα που δεν θα το πιστεύετε!
Κόψιμο νυχιών
Tα νύχια του μωρού μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και είναι αρκετά αιχμηρά.
Το κλάμα του μωρού
Τα κλάματα του μωρού, σας στεναχωρούν και σας πανικοβάλλουν. Όμως, θα πρέπει να ξέρετε ότι το κλάμα είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας του μωρού σας τους πρώτους μήνες της ζωής του!
Ύπνος
Το μωρό σας, τον πρώτο μήνα της ζωής του, θα κοιμάται καθημερινά τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Όμως, από τις αρχές του δεύτερου μήνα θα ζωηρέψει και θα περνάει μεγαλύτερα διαστήματα της μέρας ξύπνιο. Τα γεύματα θα αραιώσουν σταδιακά και σιγά-σιγά ίσως αρχίσει να παραλείπει το νυχτερινό του...
Φροντίδα
Το βρεφικό μασάζ είναι μια πανάρχαια πρακτική που ασκείται σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Θα ενδυναμώσει τη σχέση με το μωρό σας, ενώ σας βοηθά να κατανοήσετε τα μη λεκτικά σημάδια επικοινωνίας του μωρού.
Κολικοί
Τα μωράκια συνήθως αναπτύσσουν κολικούς μεταξύ της δεύτερης και της τέταρτης εβδομάδας της ζωής τους. Στη περίπτωση αυτή κλαίνε απαρηγόρητα, εκτείνοντας ή μαζεύοντας τα ποδαράκια τους και αφήνοντας αέρια. Οι κρίσεις κλάματος μπορεί να επανέρχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και να επιδεινώνονται...
Îmbăierea - Κεντρική Εικόνα
Tο μπάνιο για το μωρό σας είναι απαραίτητο κάθε μέρα από την πρώτη στιγμή της ζωής του.
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.